Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_7f7jjj2pj37l9qvgaf1p96l5r4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Trainers | Management Support Incompany

Trainers met hart voor het vak

Trainers met passie, met grote affiniteit met het secretaressevak. Die de praktijk als geen ander kennen. Dat zijn onze trainers. Hun missie is niet alleen kennis en ervaring overbrengen maar ook om te verrassen met nieuwe inzichten en ideeën. Die de ontwikkelingen in het vak volgen en laten zien wat dat in de praktijk betekent. Die je durven uitdagen en een open sfeer weten te creëren. Om grenzen te verleggen, te leren hoe anderen het doen en belangrijker nog: om zelf aan de gang te gaan! Zij maken het verschil. Wil je weten wie onze trainers zijn? Ga dan naar managementsupport.nl/opleidingen.

Angela Wijers

Angela Wijers

Angela Wijers studeerde Nederlands aan Universiteit Utrecht. Sinds 1990 geeft zij trainingen en werkt zij als adviseur en personal coach, de laatste jaren vanuit haar eigen bureau. Zij is gespecialiseerd in mondelinge en schriftelijke communicatie, sociale vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. In de loop der jaren heeft zij honderden secretaressen, managementassistenten, officemanagers en overigen zich in hun functie laten ontwikkelen of dichter bij een nieuwe functie gebracht. Haar manier van werken is betrokken, zorgvuldig, motiverend en afwisselend.

 
Bouke van Kleef

Bouke van Kleef

Bouke van Kleef is als trainer en onafhankelijk adviseur gespecialiseerd in moderne technieken rond om Het Nieuwe Werken en informatiemanagement. Bouke coacht en adviseert organisaties en individuen bij het slim en effectief gebruiken van moderne (cloud)toepassingen in een kantoorautomatisering. Zijn specialisaties zijn; "tools om meer te doen in minder tijd", onlinevergaderen, Digitaal Archiveren, Lync, MS Office SharePointde, iPad, en diverse Cloud oplossingen.

 
Ed Hartskeerl

Ed Hartskeerl

Ed Hartskeerl geeft eindgebruikerstrainingen in het volledige Office-pakket. De ruime ervaring die hij hierbij heeft opgedaan, resulteert in trainingen die door velen als efficiënt en nuttig worden ervaren.

 
Gerda Bos

Gerda Bos

Gerda Bos is een enthousiaste trainer, coach & psycholoog. Ze heeft veel kennis en ervaring rondom de thema's communicatie, leiderschap, samenwerken, veranderen, zelfmanagement en loopbaanontwikkeling. Ook schreef ze een aantal artikelen en boeken over deze thema's en de door haar ontwikkelde LEF-methode. Gerda daagt je op een veilige manier uit om jezelf te ontwikkelen in je werk.

 
Gunilla Blijsie

Gunilla Blijsie

Gunilla Blijsie is ruim 10 jaar werkzaam als coach en adviseur organisatieontwikkeling. Haar expertise is het ontwikkelen van mensen in organisaties, coachen op gebied van persoonlijke effectiviteit. Zij heeft ervaring met verandermanagement als externe consultant bij grote veranderingstrajecten in de ICT branche. Tijdens haar werk in de financiële dienstverlening heeft zij van binnenuit ervaren hoe veranderingen binnen een organisatie worden geregisseerd en welke invloed dat op mensen heeft. Haar stijl is betrokken, open, enthousiast, met een praktische insteek.

 
Inge Verweij

Inge Verweij

Inge Verweij richt zich in haar trainingen op het optimaliseren van werkwijzen binnen secretariaten, met thema's als papierloos vergaderen, e-mail minderen, werken met een tablet en alles rond het Nieuwe Secretariaat.

 
Jocelyn Rebbens

Jocelyn Rebbens

Jocelyn Rebbens is economisch psychologe. Ze biedt coaching en training op het gebied van personal branding, effectieve communicatie en praktische bedrijfspsychologie. Haar werkstijl is no-nonsense, open, energiek en betrokken.

 
Judith Winterkamp

Judith Winterkamp

Judith Winterkamp is specialist schriftelijke communicatie. Zij geeft al jarenlang met veel succes de trainingen Spelling & Taalips en Creatief schrijven. Daarnaast publiceert zij verschillende boeken over spelling en stijl bij Kluwer en schrijft zij de Spelling en Taaltips in Management Support.

 
Kristine Ates

Kristine Ates

Kristine Ates helpt managementondersteuners in hun ontwikkeling, zodat ze hun functie vol passie en overtuiging uit kunnen voeren. Ze geeft met veel plezier trainingen en coaching op het gebied van communicatie, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling. De invloed van ons brein op ons denken en gedrag heeft haar speciale interesse. Die is al ontstaan tijdens haar studie biologie en heeft zich later verdiept in haar Master NLP degree. Op een betrokken, praktische manier geeft ze tips en tools om vanuit de ondersteunende rol meer zicht te krijgen op wat ons brein allemaal te bieden heeft.

 
Lenny Kaarsgaren

Lenny Kaarsgaren

Lenny Kaarsgaren is je trainer. Lenny heeft tijdens haar jarenlange ervaring in de evenementen- en cateringbranche tal van zakelijke en feestelijke evenementen georganiseerd voor gezelschappen van 10 tot 18.000 personen. Haar brede ervaring met verschillende soorten evenementen, op tal van locaties, met uiteenlopende doelstellingen en evenveel verschillende doelgroepen, resulteert in een training die de organisatie van evenementen vanuit bijna alle ooghoeken benadert. Lenny werkt als trainer/adviseur evenementenorganisatie. Voor Management Support schreef zij het boek Evenementen Support. Ook het boek Zakelijke en Publieksevenementen, dat op 20 MBO en HBO opleidingen wordt gebruikt als studieboek, is door haar geschreven.

 
Marenthe de Bruijne

Marenthe de Bruijne

“Ik leer je lenig denken. Alles om ons heen verandert: de maatschappij, de markt, je organisatie en je werk. De kunst is daar flexibel op in te spelen. Dat is ‘lenig denken’. Persoonlijke vernieuwing en het vergroten van je slagkracht staan in mijn trainingen en workshops centraal. Als lenige denker ben je in staat je te verplaatsen in de ander, heb je plezier in vernieuwing, geloof je in cocreatie en is het vanzelfsprekend dat je de innovatiekracht van jezelf en collega’s weet te benutten. Daar geef ik je graag handvatten voor. Praktisch en concreet, we stropen de mouwen op en gaan samen aan de slag!’’ Marenthe is auteur van de bestseller Lenig denken – technieken voor creatieve denkkracht.

 
Marion Reijerink

Marion Reijerink

Marion Reijerink is een inspirerende en betrokken trainer en (team)coach. Ze creëert de veiligheid die deelnemers nodig hebben om te leren, ze traint en coacht met zowel scherpte als warmte en humor, en is pas tevreden als deelnemers het geleerde werkelijk in hun dagelijkse praktijk toepassen. Het is om die kwaliteiten en om haar bijdrage aan het trainersvak in Nederland dat ze in 2012 werd verkozen tot Trainer van het Jaar door de Nederlandse Orde van Beroepstrainers (NOBTRA).

 
Roos Woltering

Roos Woltering

Roos Woltering is psycholoog, coach en trainer en heeft de missie de werkende-vrouwidentiteit te verhogen. Zij wil vrouwen meer bewust maken van hun rol en positie op de werkvloer en de invloed die zij hier zelf op kunnen uitoefenen. Door het talent van vrouwen meer en bewuster in te zetten, behaalt niet alleen de vrouw, maar ook de maatschappij en de organisatie, grote winst. Ook letterlijk.

 
Sabine van Egeraat

Sabine van Egeraat

Mijn naam is Sabine van Egeraat. Ik heb ruim tien jaar in het buitenland gewoond en gewerkt. Sinds 2005 werk ik als consultant en trainer voor bedrijven en overheden in binnen- en buitenland. Door mijn internationale werkterrein spreek ik meer talen vloeiend, waaronder Engels, Frans en Portugees. Mijn focus ligt op business development, marketing & communicatie en HR. Mijn aanpak is betrokken en rijk door persoonlijke ervaringen en daarmee vaak een waardevolle aanvulling voor de strategische beslissingen die door bedrijven internationaal genomen moeten worden. Dit alles heeft ertoe geleid dat ik in 2014 ben genomineerd voor International Enterprising Woman of the Year in de Verenigde Staten. Ik heb een BA in International Marketing en ik heb een masters programme in International Strategic Communications afgerond in 2011.

 
Marianne Smits

Marianne Smits

Marianne Smits is als adviseur en coach dagelijks actief in het optimaliseren van management- en directieondersteuning. Haar deskundigheid is het vernieuwen van het secretariële proces onder meer door de inrichting van een toegesneden (digitaal) archief én het coachen van secretaressen en managers naar een optimale, effectieve samenwerking.

 
Karen Visser

Karen Visser

Karen Visser is werkplektrainer en professional organizer en leert mensen op allerlei niveaus slim omgaan met tijd, taken en ruimte. Met trainingen en workshops over effectiever en efficiënter werken helpt ze professionals om meer grip te krijgen op hun werk, zodat niet de waan van de dag maar zijzelf baas zijn over waar hun aandacht, tijd en energie naartoe gaat. Haar expertise wordt daarnaast ook ingezet bij de implementatie van Het Nieuwe Werken in organisaties. Karen verzorgt incompany o.a. de trainingen Moderne managementondersteuning bij een veranderende overheid en Efficiiënter samenwerken in verandering.

 

Waarom Incompany bij Management Support?

  • Keuze uit ruim 70 workshops en trainingen, specifiek toegespitst op jouw secretariaat of team
  • Vast team van 25 trainers die veel ervaring hebben met het trainen en coachen van managementondersteuners
  • Intensieve begeleiding in het voor- en natraject
  • Mogelijkheid om training aan te passen aan leerbehoeften en wensen
  • De trainer kan dieper ingaan op specifieke knelpunten en situaties
  • Samen leren versterkt het teamgevoel en versterkt het rendement
  • De training wordt ingepland passend bij jullie agenda, op een door jullie gekozen locatie
  • Geen reistijd en reiskosten voor de medewerkers
  • Incompanytrainingen van Management Support zijn Cedeo erkend
  • Hoge waardering, een ruime 8, door eerdere deelnemers

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_7f7jjj2pj37l9qvgaf1p96l5r4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0